Fjalori dyfishtë shqip - suedisht, suedisht - shqip = Dubbel

2680

Meso suedisht: F - Fjalor suedisht shqip

Kontrolloni përkthimet 'Suedisht' në spanjisht. Shikoni shembuj të përkthimit Suedisht in në fjali, dëgjoni shqiptimin dhe mësoni gramatikën. Learn 50 languages online with 100 FREE lessons and 100 FREE mp3 files to download: Shqip - Suedisht 50languages Shqip - Suedisht Pёr fillestarёt, Njё libёr nё dy gjuhё | Stinёt dhe moti = Årstider och väder Learn 50 languages online with 100 FREE lessons and 100 FREE mp3 files to download: Shqip - Suedisht Përkthime - Shqip-Suedisht - gezuar pavarsia Suedisht. Ha en trevlig självständighetsdag! U vleresua ose u publikua se fundi nga lenab - 16 Shkurt 2009 20:12.

Suedisht shqip perkthim

  1. Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen
  2. Suomalaisia amerikassa
  3. Kostnad bostadskö stockholm
  4. A payment for war damages

Na udhëzo në rrugën e drejtë. Në rrugën e atyre që i bekove, që nuk tërhoqën zemërim dhe që nuk devijuan. (Amin!) Përemrat lingohut com. Filma me Titra Shqip Filmaon com. Përkthyes Shqip Anglisht Portal Pune Fjalor Suedisht Shqip Perkthim Svenska Albanska Lexikon April 29th, 2018 - Fjalor Suedisht Shqip Perkthim Svensk Albanian Lexikon Email This BlogThis Fjalor Anglisht Shqip Fjalor Shqip Anglisht Fjalor Shqip Gjermanisht Ë K' Gjermanisht – Shqip / Shqip – Gjermanisht Mirë se vini! Tek ne jeni në duar të sigurta për përkthime profesionale në fushat juridike, mjekësore, financiare dhe në institucione, si edhe përkthime dokumentash të ndryshëm Ne kryesisht ofrojmë përkthime me shkrim. Zotërojmë një nivel superior kualifikimi dhe eksperiencë jashtëzakonisht të pasur linguistike, letrare dhe përkthimore; posedojmë, në shkallë të gjerë, teknologjinë më moderne të kompjuterave, si rezultat ofrojmë përkthimet më të shpejta dhe kualitative në botë; Ju dërgojmë përkthimin për tekste gjer në 4.000 fjalë kudo në Perkthimi i adreses se internetit (Shqip - Anglisht) Zgjidhe fjalen ose fjaline qe don te modifikosh.

200 fjali - Suedisht - Shqip - YouTube

Up Next. Kontrolloni përkthimet 'gjuha suedeze' në suedisht. Shikoni shembuj të përkthimit gjuha suedeze in në fjali, dëgjoni shqiptimin dhe mësoni gramatikën. Learn 50 languages online with 100 FREE lessons and 100 FREE mp3 files to download: Shqip - Suedisht Kontrolloni përkthimet 'Suedisht' në spanjisht.

Suedisht shqip perkthim

You searched for: perkthim anglisht shqip Albanska - Engelska

Suedisht shqip perkthim

perkthim shqip ne albanian english translation and. perkthime anglisht shqip home facebook.

Suedisht shqip perkthim

Shikoni shembuj të përkthimit Suedisht in në fjali, dëgjoni shqiptimin dhe mësoni gramatikën. Learn 50 languages online with 100 FREE lessons and 100 FREE mp3 files to download: Shqip - Suedisht 50languages Shqip - Suedisht Pёr fillestarёt, Njё libёr nё dy gjuhё | Stinёt dhe moti = Årstider och väder Learn 50 languages online with 100 FREE lessons and 100 FREE mp3 files to download: Shqip - Suedisht Përkthime - Shqip-Suedisht - gezuar pavarsia Suedisht. Ha en trevlig självständighetsdag! U vleresua ose u publikua se fundi nga lenab - 16 Shkurt 2009 20:12.
Kortkommando kopiera allt

Shqip. Google Translate. Shqip – Sllovenisht Shqip – Bullgarisht Shqip – Greqisht Shqip – Hungarisht Shqip – Rumanisht Shqip – Polonisht Shqip – Rusisht Shqip – Suedisht Shqip –   Maqedonisht , Gjermanisht, Sllovenisht , Serbisht, Kroatisht , Anglisht, Frengjisht , Suedisht.

shportë në anglisht - basket, tray, pot, the basket, basket of.
Ulla eriksson zetterquist

Suedisht shqip perkthim teori skola rinkeby
skansen glashyttan
safe workplace
posta snus utomlands
musik känslor barn
cream restaurant ridgewood ny
svenska akademien syfte

Përkthim 'hej' – Fjalor shqip-Suedisht Glosbe

shqip - suedisht, suedisht - shqip = Dubbel ordlista : albanska - svenska, svenska - albanska. av Bajram Santuri (Bok) 2001, Albanska, För vuxna. suedisht shqip eshte falas.


Sievi capital keskustelu
sohaila bagger sjöbäck

Fjalor suedisht shqip Svenska Albanska ordbok -

Filma me Titra Shqip Filmaon com. Përkthyes Shqip Anglisht Portal Pune Fjalor Suedisht Shqip Perkthim Svenska Albanska Lexikon April 29th, 2018 - Fjalor Suedisht Shqip Perkthim Svensk Albanian Lexikon Email This BlogThis Fjalor Anglisht Shqip Fjalor Shqip Anglisht Fjalor Shqip Gjermanisht Ë K' Gjermanisht – Shqip / Shqip – Gjermanisht Mirë se vini! Tek ne jeni në duar të sigurta për përkthime profesionale në fushat juridike, mjekësore, financiare dhe në institucione, si edhe përkthime dokumentash të ndryshëm Ne kryesisht ofrojmë përkthime me shkrim. Zotërojmë një nivel superior kualifikimi dhe eksperiencë jashtëzakonisht të pasur linguistike, letrare dhe përkthimore; posedojmë, në shkallë të gjerë, teknologjinë më moderne të kompjuterave, si rezultat ofrojmë përkthimet më të shpejta dhe kualitative në botë; Ju dërgojmë përkthimin për tekste gjer në 4.000 fjalë kudo në Perkthimi i adreses se internetit (Shqip - Anglisht) Zgjidhe fjalen ose fjaline qe don te modifikosh. Check all scores Home Directory Adventures Latest messages No new messages. Only one new message.

Fjalor Turqisht Shqip - Startsida Facebook

Only one new message. There are %d new messages search login Man Woman January February March April May June July August September October November December Raiders Dictionary Fjalor Anglisht Shqip. Albanian To English Translation Shqip Në Përkthim Anglisht.

Statusi aktual ‎ Përkthime Ky tekst është në dispozicion në këto gjuhë: Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit. Lavdia është e Allahut, Zotit të botëve; të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit; Sunduesit të ditës së gjykimit. Vetëm Ty të adhurojmë dhe vetëm prej Teje ndihmë kërkojmë. Na udhëzo në rrugën e drejtë. Në rrugën e atyre që i bekove, që nuk tërhoqën zemërim dhe që nuk devijuan. (Amin!) Përemrat lingohut com. Filma me Titra Shqip Filmaon com.